Image default
Home

Trucuri pentru curatarea rapida a geamurilor

Programul zilnic incarcat si dorinta de a folosi timpul liber in alte scopuri te constrang sa acorzi mai putin timp activitatilor casnice, cum ar fi spalatul geamurilor. Stim ca nu poti elimina aceasta sarcina de pe lista, motiv pentru care iti venim in ajutor cu cateva sugestii utile pentru a-ti eficientiza munca.

Parintii nostri indepartau reziduurile de vopsea, var si ciment de pe geamuri cu lama sau cutitul, iar spalarea suprafetelor din sticla o faceau cu carpa imbibata in alcool sau detergenti universali. Aceste metode sunt insa de domeniul trecutului. Acum, magazinele de specialitate ne pun la indemana produse menite sa rezolve toate problemele care pot aparea.

Asadar, in cazul in care geamurile nu sunt foarte murdare, este suficient sa le speli cu o laveta si o solutie speciala pentru suprafete din sticla. Daca insa ai renovat casa si te confrunti cu pete de var si vopsea sau cu resturi de ciment, va trebui sa le indepartezi mai intai cu un razuitor. Acesta poate fi din metal, cu lama slefuita si maner din lemn, sau din plastic, cu lame care se pot inlocui.

O alta problema pe care o poti intampina este inaltimea ferestrelor. Renunta la metoda incomoda si chiar periculosa a urcatului pe scaun, scara sau pervaz si cumpara o racleta cu stergator. Ai grija ca aceasta sa permita conectarea unui prelungitor, pentru a putea curata si jumatatea de sus a ferestrei. De regula, racletele au maner din otel imbracat in cauciuc, pentru o ergonomie sporita.

„Trusa” obligatorie:

– razuitor

– racleta

– stergator

– galeata

– solutie de spalat geamuri

– laveta umeda pentru geamuri

– laveta uscata

Articole similare

Cum puteti reduce consumul de energie cu ajutorul vopselei

casamea.ro

Plafon fals din gips-carton

Elena Virlan

Esti pregatit sa cumperi un lavoar?

Elena Virlan

Lasă un comentariu