Image default
Calatorii LifeStyle

Trei destinatii excelente pentru vacanta de primavara

Multe destinatii sunt mai frumoase primavara, cand vremea e calduta, florile impanzesc parcurile, iar festivalurile si evenimentele culturale sunt la tot pasul.

Noi iti propunem trei destinatii pe care le poti vizita in orice luna a anului, dar care sunt cu adevarat uimitoare mai ales in aceasta perioada.

Paris, Franta

Sunt multe motive pentru care iubim Parisul, dar unul dintre ele este ca, in timpul primaverii, faimoasele gradini si parcuri ale orasului sunt pur si simplu ravisante! Cateva zile de plimbare pe langa fantanile de secol XVII, tufele de trandafiri si sculputurile maiestuoase ascunse prin colturile infrunzite ale gradinilor pariziene te vor face sa te indragostesti iremediabil de Orasul Luminilor.

Olanda

Cu siguranta ai vazut fotografii cu nesfarsitele campuri de flori, iconice pentru peisajul rural olandez, dar sa le privesti in realitate este o experienta minunata si indimenticabila. Gradinile Keukenhof, deschise publicului din martie pana in mai, sunt unul dintre cele mai bune locuri in care poti vedea peste sapte milioane de lalele, in toată spendoarea lor vibranta. Un alt mod de a te bucura de florile Olandei este sa faci un tur cu bicicleta de-a lungul campurilor din partea de nord a tarii.

Santorini, Grecia

Vizitatorii care planuiesc o vacanta in popularele insule grecesti pot evita aglomeratia din timpul verii, bucurandu-se in acelasi timp de o vreme placuta. Practic, toate insulele din Grecia sunt frumoase primavara (si, de fapt, in orice alt sezon), dar Santorini, faimoasa pentru privelistea de pe stanci si cladirile sale albe, are un farmec aparte.

 

 

Articole similare

Elimină rapid problema păduchilor de cap cu Dezanoplum

comunicat de presa

Noul sezon al evenimentului urban SIMFONIA APEI debutează pe 4 mai, cu începere de la ora 21.00

comunicat de presa

O nou emisiune pe Fine Living: Resedinte de exceptie

comunicat de presa

Lasă un comentariu