Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Transparenta si confort hi-tech – ALKS

Ce este  e-slide?

Multi dintre noi ne-am obisnuit deja cu actionarea electrica a unor parti componente ale locuintelor sau birurilor noastre. De exemplu, jaluzelele, roletele sau usile nu le mai actionam manual. Cu e-slide, firma Schüco International face un pas inainte in domeniul automatizarii constructiilor.

Acesta este un sistem mecatronic de actionare pentru usi glisante si liftant- glisante de dimensiuni mari, o simbioza perfecta intre mecanica, electronica si informatica. Sistemul de glisare combina feroneria Schüco (mecanica) cu o actionare (electronica) , pentru care exista un cip (informatica), rezultand astfel Schüco e-slide. Toata aceasta tehnologie este invizibila. Totul este complet ascuns in profil, manerele sunt eliminate, inchiderea si deschiderea se face la apasarea unui buton, fiind primul sistem care permite si controlul accesului din exterior.

Cum functioneaza e-slide?

Feroneria inglobata in cercevea are trei motoare pentru actionarea cercevelei: un motor pentru deblocare, un motor pentru ridicare/coborare si un motor pentru glisare. Pentru deplina siguranta, in sistemul de actionare exista un soft integrat care blocheaza cerceveaua, in momentul in care aceasta atinge un obstacol.

Cum se utilizeaza e-slide?

Sistemul inteligent de monitorizare ofera diferite posibilitati de utilizare, ce pot fi folosite si in paralel: functia deschidere, inchidere sau pozitii de aerisire. Ledurile de pe panoul de comanda dau permanent informatii despre gradul de siguranta si starea elementului glisant. Sistemul poate fi cuplat la sistemul computerizat de management al cladirii.

Avantajele e-slide

Actionare confortabila si simpla prin panoul de comanda integrat pe cercevea, prin tastatura externa sau prin sistemul de automatizare al cladirii.

Glisarea este lina si silentioasa

Se poate cupla cu sistemul de acces biometric ( pentru recunoasterea amprentei) sau cu actionare prin telecomanda, facilitand actionarea usilor si in zone greu accesibile.

Se pot construi cercevele mari, pana la 3m inaltime si latime, cu greutate pana la 250 kg.

Articole similare

Chic si modern: mic mobilier de gradina din pavele

comunicat de presa

Chitila, un cartier cu locuinte ieftine in nordul Capitalei

Catalina Coca

Usile de la intrare, in armonie cu restul casei

Anca Ghiorghiu

Lasă un comentariu