Image default
Amenajare baie Practic

Transformarea radicala a unei bai cu buget mic

Baia din imagini face parte dintr-o casa care apartine bloggerului Diane Henkler, o tanara pasionata, printre altele, de domeniul home & deco. Proprietara si-a propus sa reamenajeze baia cu un buget mic, avand in vedere ca sotul ei tocmai isi pierduse jobul.

Punctul de plecare in reamanajarea baii l-a constituit perdeaua de dus maro din damasc, pe care Diane a vazut-o intr-un magazin de home & deco. I-a placut atat de mult incat a cumparat-o, iar de la acest element a pornit totul.

Diane a dedicat timp acestui mic proiect si a facut tot ce a tinut de ea pentru a se integra in bugetul stabilit. Rezultatul pe care l-a obtinut este de-a dreptul exceptional. Cum credeti ca a reusit sa obtina o baie cu aspect aproape luxos cu bani putini? In primul rand, a renuntat la vopseaua lavabila mov de pe pereti si a ales o nuanta calda de bej. Peretii au fost acoperiti partial cu un lambriu decorativ laminat, care ofera incaperii un aer foarte elegant. Acelasi lucru a facut si cu cadita, transformand-o radical. Apoi, a comandat rame albe din lemn pentru oglinzi, scotandu-le imediat din anonimat.

Deoarece fereastra baii era destul de mica, Diane a pus-o in evidenta cu o bucata de placaj, montata deasuprea ei. Proprietara a completat decorul cu cateva accesorii (un stor din panza pentru fereastra, prosoape etc.) si flori naturale. Cu toate aceste trucuri, spatiul a fost transformat radical, cu costuri mici.

Articole similare

O destinatie noua pentru un apartament vechi

Constantin Stefan

Amenajarea unui micro apartament de 12 mp

casamea.ro

Cum renovezi cu stil un apartament vechi

casamea.ro

Lasă un comentariu