Image default
LifeStyle

Touch continua lupta impotriva microbilor cu un nou produs: servetelele umede antibacteriene

In fiecare zi  deschidem zeci de usi si intram in contact cu sute de persoane, care la randul lor au deschis alte zeci de usi. Mijloacele de transport in comun, volanul propriei masini, tastatura de la birou, cosurile de cumparaturi din hipermarketuri, banii – toate acestea sunt surse de microbi pe care nu avem cum sa le ocolim. Totusi, pe parcursul unei zile, este bine sa ne amintim din cand in cand de lupta permanenta pe care o duce corpul nostru cu minusculii inamici si sa-l ajutam putin.

Cand nu ai apa si sapun la indemana, Touch  iti vine in ajutor cu o noua arma impotriva microbilor: servetelele umede antibacteriene.

Servetele umede antibacteriene Touch sunt usor de luat peste tot:  in geanta, masina sau in ghiozdanul celui mic – astfel incat sa fie mereu la indemana. Servetelele umede antibacteriene vor asigura curatarea eficienta nu doar a pielii, dar si a obiectelor si suprafetelor cu care intra in contact.

Noile produse au o formula speciala ce elimina 99,99% din bacterii si virusuri. In plus, sunt disponibile in 2 variante atragatoare (Classic si Violet), precum si una destinata in special celor mici (Kidz).

Servetele umede antibacteriene Touch sunt disponibile in pachet de 10 buc (Classic, Violet si Kidz) si in varianta de 70 buc (Classic).

Pret de raft:

–          Pachet 10 buc(Classic, Violet, Kidz) – pret 2.5 ron
–          Pachet 70 buc (Classic) – pret 9.70 ron

Pe langa servetelele umede antibacteriene, gama  Touch mai contine: gel antibacterian, spray antibacterian, sapun lichid antibacterian si rezerva sapun lichid, solutie pentru spalat fructe si legume.

Touch este prima marca ce a adus pe piata romaneasca gelul si spray-ul antibacterian, produse atestate de Institutul Cantacuzino ca avand actiune  antibacteriana, antiseptica, dezinfectanta si  fungicida.

Articole similare

Calitatea apei pure furnizate de sistemul de purificare a apei Aqueena, de la Zepter

comunicat de presa

Leagan modern by VanJoost

Elena Virlan

5 evenimente pe care nu trebuie sa le ratezi in acest weekend

getlokal.ro

Lasă un comentariu