Image default
LifeStyle Retete

Tort cu fructe

Albusurile se bat spuma cu zaharul si se adauga pe rand cate un galbenus. Se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn, se adauga treptat faina peste care s-a adaugat praful de copt. Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pentru 40 minute.
Crema: frisca lichida, o portocala si ananas din compot
Frisca lichida se bate cu mixerul pana isi dubleaza volumul. Se adauga portocala si ananasul taiate marunt. In zeama de compot, se adauga esenta de rom si se insiropeaza blatul. 

Se scoate blatul din cuptor, se lasa la racit si se taie in 3 bucati. Apoi se insiropeaza fiecare parte si se adauga crema. Se orneaza dupa preferinte.

Reteta propusa de Diana.

Articole similare

Philips practic in bucatarie

comunicat de presa

Cortul suspendat care iti permite sa dormi in copaci

Madalina Constantin

Pregatiri de vacanta, cu Arctic

comunicat de presa

Lasă un comentariu