Image default
Amenajari Interioare

Topul celor mai frumoşi brazi împodobiţi de Crăciun

Conform tradiţiei, bradul se împodobeşte în Ajunul Crăciunului, adică pe 24 decembrie. Acest obicei vechi reprezintă pentru mulţi dintre noi un prilej de a ne pune în valoare abilităţile creative, nu doar în ceea ce priveşte alegerea ornamentelor pentru brad, ci şi a modului de a le combina.

Un brad decorat poate atrage atenţia prin frumuseţa şi unicitatea decoraţiunilor sau a culorilor acestora. Astazi ne-am propus să facem un top al celor mai frumoşi brazi împodobiţi de Crăciun. Sunt diferiţi, dar la fel de captivanţi. Iată-i!

Brazi cu ornamente albe, roşii şi argintii, o combinaţie tradiţională de culori. Un astfel de brad se potriveşte în orice interior clasic şi elegant.

Brad cu ornamente în culori vesele: verde, orange, roz etc.. Se integrează perfect într-un interior modern, mai ales în camere de copii şi adolescenţi.

Brazi împosobiţi cu ornamente din materiale textile. Aici creativitatea e la loc de cinste.

În trend: brazi cu ornamente în culori vibrante – mov, fucsia etc. Într-un interior sărac un culori, un astfel de brad va reprezenta accentul de culoare care să aducă un plus de vitalitate încăperii. 

Frumoşii brazi albi… Şi nu ne referim culoarea bradului, ci la albul tuturor ornamentelor (instalaţii, ghirlande, globuleţe, chiar şi zăpadă artificială). Priviţi aceste exemple:

Frumuseţea dată de simplitate… Un brăduţ decorat simplu, dar cu decoraţiuni simpatice în două culori preţioase: argintiu şi auriu.

În galeria foto îţi punem la dispoziţie şi alte modele impresionante de brazi. Dacă nu ai încă nicio idee cu privire la împodobirea bradului, te poţi inspira de aici.

Articole similare

Top 10 tendinte in designul interior pe Pinterest

casamea.ro

Case in stil frantuzesc: eleganta si romantism

Elena Virlan

Unitate si armonie dupa principiile feng shui

Elena Virlan

Lasă un comentariu