Image default
LifeStyle

Top 5 dusmani ai prafului

1. Aspiratorul cu filtru Hepa. Un model obisnuit elimina praful, dar nu rezolva problema alergiilor provocate de acarieni. Fa o alegere inteligenta si achizitioneaza un aspirator cu filtru Hepa. Acesta iti garanteaza cea mai eficienta purificare a aerului, de 99,98%, prin retinerea particulelor de praf.

2. Aspiratorul cu functia spalat-aspirat. Este extrem de util in spatiile in care exista foarte mult praf. Pe langa capacitatea de aspirare, poate spala pardoseli, mochete si covoare. Prin urmare, daca locuiesti la bloc si ai covoare mari, poti rezolva problema aspirarii si spalarii lor fara a fi nevoita sa le duci la curatatorie.

3. Curatitorul cu aburi. Are utilizari pentru diverse functiuni (bai, bucatarii, holuri etc.) si suprafete (sticla, lemn, inox, placi ceramice), dovedindu-se extrem de eficienta, intrucat indeparteaza cele mai mici particule de mizerie si necesita efort minim. In plus, aburul nu lasa dungi sau urme de calcar.

4. Mopul si galeata. Cand nu dispui de aparate performante pentru a face curatenie in locuinta, recurgi si la mijloace care iti sunt la indemana. O galeata, un mop si o solutie potrivita pentru pardoseli te vor ajuta sa scapi de praf si mizerie. 

5. Sprayurile. Daca lavetele nu te-au ajutat sa obtii rezultatul asteptat, apeleaza la sprayuri speciale pentru suprafetele sensibile (calculatoare, laptop-uri, televizoare). Cu acestea vei indeparta nu doar praful, ci si mizeria, grasimea sau nicotina. Nu uita ca si pamatuful poate fi eficient, avand in vedere ca ajunge in spatii greu accesibile.

 

Cat de daunator este praful? 

Ce ascunde preful?

Articole similare

Pentru un zâmbet sănătos: EludrilCLASSIC

comunicat de presa

PRAHOVA CONSTRUCT – AMBIENT, editia a XIII-a

comunicat de presa

ICCI 2012: tendinte pe piata energetica euro-asiatica

revista de Unelte si Echipamente

Lasă un comentariu