Image default
Calatorii LifeStyle

Top 24 cele mai impresionante hoteluri din lume

In Bangkok sau la Paris? In Grecia sau in Italia? Pe malul Mediteranei sau pe un munte din Chile? Indiferent unde vreti sa petreceti vacantele sau sa calatoriti in scopuri profesionale, veti gasi hoteluri impresionante nu doar prin arhitectura impresionanta sau serviciile ireprosabile, ci si prin localizarea lor in zone spectaculoase, cu vederi uluitoare catre mare, munte sau ocean.

In topul celor mai impresionante hoteluri din lume se numara: cele amplasate la malul marii (cum ar fi Katikies Hotel-Oia din Grecia), cele inconjurate de vegetatie luxurianta (de exemplu: Montana Magica Lodge din Chile, Hotel Ubud Hanging Gardens din Indonezia, Ladera Resort din St. Lucia sau Panchoran Retreat din Bali), hotelurile tip acvariu (Conrad Maldives, Rangali Island sau Montana Resort din Zanzibar), hotelurile de gheata (Ice Hotel in Jukkasjarvi, Suedia) sau cele cu arhitectura neobisnuita sau realizate din materiale inedite, cum ar fi sticla (Attrap Reves Hotel, Franta).

In galeria foto veti gasi 24 de hoteluri unice in lume, adevarate bijuterii ale arhitecturii amplasate in cateva dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Articole similare

Daniel Filipescu debuteaza pe scena ONB-

comunicat de presa

Lumea satului românesc medieval își deschide porțile în centrul Capitalei Vlaicu Vodă – o altfel de întâlnire cu istoria noastră

comunicat de presa

Să trăim PUR și SIMPLU

comunicat de presa

Lasă un comentariu