Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Top 15 cele mai originale case mici

Cu totii afirmam ca dimensiunile nu conteaza. Cu toate acestea, cand vine vorba de propriile case, visam sa traim in locuinte foarte spatioase. Insa o casa mare inseamna o casa calda si confortabila? Nu neaparat.

Casele mici au devenit foarte populare in ultimii ani, iar interesul pentru construirea lor a luat amploare. Intr-o perioada in care preturile caselor au crescut vertiginos, oamenii au cautat solutii creative si accesibile de viata. De cele mai multe ori au fost vizate casele cu amprenta mica si usor de transportat. In plus, casele mici utilizeaza mai putine resurse si-ti permit un stil de viata mai putin sofisticat si mai aproape de natura.

Intr-o casa mica exista o sansa mai mare de a atinge confort, functionalitate si o atmosfera cozy. De asemenea, conceperea unei case mici implica la fel daca nu chiar mai multa creativitate si originalitate in ceea ce priveste stilul arhitectural, designul interior, compartimentarea si decorarea spatiilor.

Dovada concreta sunt casele devenite celebre datorita arhitecturii originale si gradului mare de confort pe care il ofera. In galeria foto veti gasi 15 case mici, atragatoare, practice si cu aspect inedit.

Articole similare

Cabana sanatoasa de la munte

casamea.ro

Vimar By-Me: Casa Inteligenta in 2016, confort si economie

casamea.ro

Abordare traditionala intr-o casa din Anglia

Catalina Coca

Lasă un comentariu