Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

TOP 10 idei inedite de amenajare cu blocuri de beton celular autoclavizat YTONG Design

Cu ajutorul elementelor YTONG Desing pot fi create o serie de obiecte de mobilier pornind de la rafturi, dulapuri sau baruri. Produsul este util si în rezolvarea unor probleme tehnice cum ar fi mascarea unor tevi, izolarea balcoanelor sau crearea unor spatii pentru acvarii.

1. Baie

Usurinta in manipulare precum si faptul ca permit transferul de vapori, asigurand un grad optim de umiditate in incapere, recomanda produsele YTONG Desing pentru orice proiect care vizeaza amenajarea baii. Produsele pot fi utilizate in realizarea corpului pentru chiuveta, a unor masti pentru cada sau pentru peretii de separare a zonelor din baie sau caditele de dus.

2. Pereti ornamentali

YTONG Design este in primul rând o solutie pentru realizarea unor pereti ornamentali. Produsele se monteaza foarte usor si pot fi prelucrate in functie de proiect. Pot fi realizare astfel bolti, pereti curbati sau cu bolta, cu un efort minim.

Un perete curbat realizat cu YTONG Design a permis realizarea unor polite pe colt pentru amplasarea unor ghivece de flori in baie.

3. Piese de mobilier de mici dimensiuni

YTONG Design a fost intens folosit de-a lungul timpului de mesteri priceputi pentru realizarea unor piese de mobilier. Astfel, produsul a stat la baza realizarii unor mese inedite care pot fi piese functionale in diverse incaperi. O idee ar putea fi reprezentata de realizarea unei masute suport in baie sau crearea unui birou de lucru sau a unui corp pentru amplasarea televizorului.

4. Piese de mari dimensiuni

YTONG Design a fost utilizat si pentru piese de mobilier la care putini s-ar fi asteptat. De exemplu, produsul a permis realizarea cadrului unui dressing.

5. Seminee

YTONG Design este preferat de specialisti in realizarea de seminee, pentru ca este incombustibil, estetic si usor de modelat in orice forma.

6. Spatii pentru depozitare bauturi

Pentru a fi pregatiti in momentele in care avem oaspeti ar fi recomandat sa avem acasa o crama in miniatura sau un bar in cazul în care beneficiem de un spatiu generos. Ambele proiecte pot fi realizate cu YTONG Design, rezultatul fiind unul placut si durabil.

7. Bucatarii

In cazul unei bucatarii, blocurile YTONG Design pot fi utilizate atat pentru realizarea intregului mobilier, cat si pentru diverse piese separate, un exemplu in acest sens putand fi reprezentat de realizarea unor insule de mici dimensiuni sau al unui suport de vase. Un avantaj important al acestor produse este reprezentat de faptul ca au clasa A1 de rezistenta la foc.

8. Biblioteca

Cu YTONG Design pot fi realizate cu usurinta alveole pentru depozitarea cartilor favorite sau a unor piese de decor. De asemenea, produsul este ideal si pentru realizarea unor biblioteci de mari dimensiuni la costuri convenabile. 

9. Acoperire tevi

YTONG Design poate fi prelucrat pentru a rezolva si probleme tehnice de tipul acoperirii unor tevi. De asemenea, produsul este recomandat a fi utilizat si pentru izolarea unor balcoane din beton.

10. Case de mici dimensiuni pentru animalele de companie

 

Articole similare

Stefanescu Raul

RL online

Casa cu “peretii de lumina”

Alexandra Petraru

Amenajare vintage-moderna intr-un apartament de 60 mp

Catalina Coca

Lasă un comentariu