Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Top 10 cele mai frumoase case decorate de Crăciun

Cu siguranță că și în acest an îți cauți o sursă de inspirație pentru decorarea casei de Crăciun. Așadar, m-am gândit să îți ofer o “mostră” cu 10 dintre cele mai frumoase case decorate pentru sărbătorile de iarnă. Pentru inspirație și un decor reușit.

1. Casă în Londra

Daca îți dorești un decor de Crăciun echilibrat și intim, vei găsi în amenajarea din imagini o sursă bună de inspirație. Poate chiar te va cuceri această casă victoriană din sudul Londrei. Interiorul se remarcă prin decorul atrăgător și echilibrat: nici prea multă culoare, nici prea multe decorațiuni. Cu alte cuvinte, amenajarea este ideală pentru familiile care își doresc un cadru festiv echilibrat și intim pentru petrecerea sărbătorilor.

2. Casă închiriată

Această casă reprezintă dovada clară că și un spatiu închiriat poate fi transformat într-un cămin atrăgător și cald, inclusiv în perioada sărbătorilor. Această locuință a fost închiriată de o horticultoare care a decis să se mute într-o reședință temporară după ce și-a găsit un job în apropierea proprietății. Pentru a fi în ton cu stilul interior al casei, decorul de Crăciun a fost realizat în stil clasic. Bradul a fost decorat în roșu, auriu și alb, o combinație atemporală.

3. Apartament în Barcelona

Dacă îți dorești un decor de Crăciun ieșit din tipare, ei bine, în apartamentul din imagini vei găsi una dintre cele mai interesante amenajări de acest tip. Printre elementele care contribuie la crearea unui decor atipic de Crăciun se numără decorațiunile originale și culorile nonconformiste, dar și modalitățile inovatoare de a combina accesoriile, vesela și obiectele de decor.

4. Casă în Danemarca

Proprietara acestei case din Danemarca a mizat pe farmecul decorațiunilor naturale. După cum se poate remarca și din imaginile de mai jos, încăperile sunt spațioase, luminoase și aerisite, iar amenajarea este realizată în stil minimalist. Proprietara a vrut sa păstreze linia simplă și aerisită a amenajării, prin urmare nu a exagerat cu utilizarea culorilor și decorațiunilor de Crăciun.

5. Casă în Hampshire

Această casă fermecătoare din Hampshire aparține unui cuplu care împărtășește pasiunea pentru frumos. Decorarea casei de Crăciun s-a făcut în manieră clasică, utilizându-se preponderent cele două culori tradiționale: roșu și verde. Atmosfera de sărbătoare s-a obținut cu ajutorul bradului și al decorațiunilor (coroane, ghirlande, inimioare din crengi, flori etc.).

Pentru următoarele 5 case decorate de Crăciun te invit să accesezi galeria foto.

Articole similare

Design modern intr-un apartament nou

Elena Virlan

Pesti 6-12 octombrie

Dani Belea

Mobila de inspiratie Lego

casamea.ro

Lasă un comentariu