Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Top 10 cele mai frumoase bucatarii din lemn

Exista o multitudine de factori care contribuie la obtinerea unei bucatarii cu aspect desavarsit, iar printre cei mai importanti se numara materialele din care se confectioneaza mobilierul.

Se spune ca lemnul este cel mai potrivit material pentru producerea mobilei. Este natural, ecologic, sanatos si ofera un aspect placut incaperilor. In orice bucatarie, mobilierul din lemn va crea o atmofera calda si primitoare; o optiune excelenta pentru bucatariile de familie. Un alt avantaj al mobilierului din lemn consta in faptul ca se poate integra in orice stil de amenajare.

Mobilierul din lemn masiv este ideal intr-o bucatarie clasica, asa cum cel cu aspect patinat se integreaza perfect intr-una vintage. In casele traditionale se poate alege mobilier din lemn cu aspect brut (mai putin slefuit), pentru a crea atmosfera degajata si idilica a locuintelor rurale. Dimpotriva, intr-o casa contemporana, se poate opta pentru mobilier cu lucratura fina, cu design simplu si linii drepte. Intr-un interior modern, se poate merge si pe varianta combinarii lemnului cu alte materiale: lemn-sticla sau lemn-metal.

In galeria foto vei descoperi un top al celor mai frumoase bucatarii din lemn, realizate in stiluri diferite, dar la fel de fermecatoare.

Articole similare

O gradina reusita

revista Planul Casei Mele

Aranjamente florale de apartament

Dr. Gheorghe Groza

Sezlong, leagan sau hamac?

Elena Virlan

Lasă un comentariu