Image default
Case de vacanta

3 case de vedete construite la ţară

Nimic nu se compară cu traiul liniștit în mijlocul naturii, unde te poți bucura de liniște, departe de agitația urbană.

Chiar și vedetelor le place să se relaxeze în acest mod. În selecția de mai jos poți vedea trei reședințe atipice ale unor vedete, care, chiar dacă sunt elegante, fac parte dintr-un peisaj rural.

Tom Ford

Ferma Cerro Pelon este una din cele mai impresionante capodopere ale celebrului arhitect japonez Tadao Ando, responsabil și de designul Armani Teatro din Milano sau a Ground Zero Project din New York. Această proprietate din New Mexico se întinde pe suprafata de 20.662 de acri și este deținută de designerul vizionar Tom Ford, iar acum e scoasă la vânzare prin intermediul companiei Kevin Bobolsky Group. Reședința reprezintă un mix între estetica rustică și frumusețea bazinului Galisteo, cu un perete de sticlă amplasat în zona piscinei care se întinde la baza locuinței, cu un grajd cu opt standuri, zonă de echitație în interior și exterior, dar și cu muntele Cerro Pelon, aflat chiar în centrul fermei. Evaluată la 75 milioane de dolari, reședința lui Tom Ford mai găzduiește un platou de filmare de tip western.

Tom Cruise

Situată între munți, la câteva minute de orașul-stațiune Telluride din Colorado, se află reședința de 298 de acri a lui Tom Cruise. Înconjurată de o pădure și de o priveliște montană superbă, locuința dispune de o pistă privată care oferă vedere la vârfurille munților de peste 4.000 de metri din apropiere, dar și acces la un helipad, un centru de fitness indoor, zona dedicată staff-ului și la un lift privat. Reședința a avut doar doi proprietari în ultimul secol: o familie de ciobani basci care s-au stabilit în zonă în jurul lui 1920, apoi a urmat Tom Cruise. Complexul uriaș include o casă cu 4 dormitoare și șase băi complet echipate, dar și o locuință pentru oaspeți, cu trei dormitoare și trei băi. Locuința evaluată la 59 milioane de dolari e vândută prin Telluride Sotheby’s International Realty.

Jacqueline Kennedy Onassis

Locuința din Hamptons a fostei Prime Doamne a SUA e scoasă la vânzare prin intermediul companiei The Corcoran Group. Aparținând în primă fază bunicilor lui Onassis din partea tatălui, casa de vară Bouvier, ”poreclită” Lasata a fost achiziționată de designerul de fashion Reed Krakoff în 2007 și restaurată conform stilului inițial. Construită în 1917, locuința dispune de zece dormitoare, o casă pentru oaspeți cu un dormitor, o casă cu piscină cu două dormitoare, precum și o serie de grădini uimitoare. Reședința amenajată în stilul clasic american costă 39 milioane de dolari.

Sursa foto: www.luxuo.com

Articole similare

Acasa la John Travolta – Vedete de Oscar

Elena Turcu

Acasa la Dana Savuica

Laura Ilica

Acasa la Sandra Bullock

Elena Turcu

Lasă un comentariu