Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Tipsuri pentru o bucatarie dinamica

Prospetime si culoare! Asta e tot ce are nevoie bucataria ta in perioada verii. Un decor luminos si o atmosfera reconfortanta te vor ajuta sa-ti creasca cheful de gatit, chiar daca mintea iti zboara la vacanta si calatorii.

Finiseara unei suprafete sau a unui perete intreg cu placi ceramice jucause va fi aproape suficient pentru a schimba considerabil imaginea bucatariei. Daca aceasta actiune implica prea mult santier si mizerie in casa, atunci o solutie mai “curata” consta in folosirea unui autocolant.

Citeste si: 3 bucatarii in culori solare

Vopsirea unui corp de mobilier intr-o culoare luminoasa reprezinta o alta optiune viabila, mai ales daca mobilierul este vechi. Un punct de atractie interesant se poate obtine vopsind insula de bucatarie. Fiind plasata in centrul incaperii, va capta foarte repede atentia.

Textilele sunt, de asemenea, o varianta accesibila de a colora si inveseli bucataria. Perdelele, fata de masa si tapiteria scaunelor pot fi alese in culori deschise si cu imprimeuri haioase. Astfel de accesorii vor anima imediat atmosfera.

Citeste si: Lemn natur si accente fresh intr-o bucatarie primitoare

In incheiere iti mai lansam o propunere: rafturile deschise „decorate” cu vase si ustensile de gatit. Aceasta varianta ofera avantajul ca nu trebuie sa investesti in obiecte suplimentare deoarece te poti folosi chiar de cele pe care le ai deja. Tot ce trebuie sa faci este sa montezi cateva polite pe unul dintre pereti, apoi sa expui vesela si ustensilele mici de gatit.

Articole similare

Ponturi pentru un decor festiv de Paște

casamea.ro

Apartament amenajat in stil contemporan

Elena Virlan

Frankfurt 2013. Interviu cu Radu Pupăză despre prezenţa României la unul din cele mai mari târguri din lume

RL online

Lasă un comentariu