Image default
Legislatie Solutii Constructive

tiMOn a ajuns la cea de-a 20-a editie

Dupa 5 ani de activitate, tIMOn sarbatoreste 20 de editii care au reunit mereu, cele mai bune oferte de locuinte atat din Bucuresti cat si din tara. Targul va ingloba toate domeniile conexe celui imobiliar, de la echipare tehnica pentru locuinte pana la mobila, decoratiuni si gradini.

“Editia de toamna va sarbatori in primul rand, sectorul imobiliar romanesc. Evenimentele conexe din acest an nu fac altceva decat sa sublinieze inca o data importanta sectorului imobiliar si rolul sau in dezvoltarea generala a economiei. Evolutia sa afecteaza domenii diverse, de la echipamente tehnice, pana la instrumente de gradinarit. “ afima Vlad Vlasceanu, director tiMOn

Peste 60 de companii imobiliare

Pentru a doua oara in acest an, organizatorii aduc la un loc marii dezvoltatori ai proiectelor imobiliare cu producatorii si importatorii din domeniul mobilei, finisajelor si decoratiunilor.

Dispusa pe o suprafata de 800 mp, MobiDeco este prima expozitie cu vanzare destinata atat clientilor finali cat si segmentului „business to business”. In acest fel, cumparatorii isi vor putea alege in aceasi zi atat casa, cat si mobilierul si decoratiunile necesare.

Ca de obicei, in cadrul targului vor expune mai multe companii imobiliare, peste 60, o parte dintre acestea reprezentand participari exclusive. De asemenea, organizatorii au pastrat traditia de a pune la dispozitia cumparatorilor si oferte exclusive. Astfel, 30% din ofertele de locuinte ce se vor gasi in cadrul acestei editii, nu vor aparea in alte targuri de profil.

„Am incercat sa atragem cat mai multi expozanti, tocmai pentru ca ne dorim ca potentialii cumparatori sa gaseasca oferte satisfacatoare pentru toate nevoile lor. Multi dintre dintre cei aflati aici nu participa la alte targuri de profil, ofertele lor fiind disponibile exclusiv in cadrul tiMOn.”, declara Vlad Vlasceanu.

Evenimentul va reuni piata imobiliara autohona cat si, adiacent, o expozitie de masini, de plante si decoratiuni. Cea de-a 20-a editie a tiMon se va desfasura in perioada 13-16 octombrie in Piata Constitutiei din Capitala, iar accesul se va putea face intre orele 10.00 si 20.00.

Articole similare

Principiile, metodica si etapele proiectarii constructive a echipamentelor tehnologice

revista de Unelte si Echipamente

Proiect de casa – parter: 112 mp

casamea.ro

Cat isi completeaza seria G de camioane off-highway

revista de Unelte si Echipamente

Lasă un comentariu