Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Tigla metalica Nordic 400 – produs al campaniei Lindab „Sisteme de invelitori de nota 10”

Tigla metalica Nordic 400 are profilatie pronuntata, cu inaltimea cutei de 60 mm, ceea ce determina o rezistenta sporita la incarcari si este livrata intr-o gama completa atat din punct de vedere al culorilor, cat si al materialelor folosite pentru a oferi clientilor libertate deplina in alegere. Pentru alegerea culorii si pentru asortarea acesteia cu sistemul de drenare a apei pluviale si chiar a fatadei casei Dvs., folositi configuratorul de culori pus la dispozitie de catre Lindab.

Panourile de format mare si o gama larga de accesorii faciliteaza acoperirea rapida si eficienta atat pentru sarpantele simple cat si pentru constructiile sofisticate, in conditii de maxima siguranta. Rigiditatea si greutatea sa redusa, in combinatie cu dimensiunile panourilor de pana la 6 metri, fac ca montajul sa fie rapid si usor. Tiglele metalice Lindab se livreaza impreuna cu o gama completa de accesorii: elemente de tinichigerie, profile de etansare, suruburi pentru fixare, folie anticondens si alte componente de sistem. Tiglele metalice Lindab sunt optimizate pentru streasina contur si suprapuneri invizibile, imbinarile sunt 100% etanse, iar profilul special conceput confera siguranta maxima impotriva infiltratiilor. Tiglele metalice Lindab au comportare buna la solicitari mecanice, nu crapa si nu se sparg.

Tiglele metalice Lindab Nordic 400 se livreaza impreuna cu o gama completa de accesorii: folie anticondens, elemente de tinichigerie, suruburi pentru fixare si alte componente, toate confirmand calitatea brandului.

Durata de viata a acoperisurilor realizate cu tigla metalica Lindab este estimata la peste 50 de ani, rezistenta fiind testata in conditiile climei aspre din Scandinavia. Perioada de garantie este de 15 ani.

Lindab Romania propune o campanie complexa de reduceri pentru toti cei interesati de renovarea locuintei sau de construirea unei noi locuinte: 25% la tiglele metalice Nordic 400, 25% la sistemul de jgheaburi si burlane, 25% la portile de garaj si 25% la sistemele de siguranta pentru acoperis. Oferta este valabila in perioada 1-30 septembrie numai prin reteaua de parteneri nationali Lindab.

Pentru detalii, accesati www.lindab.ro sau www.rainline.ro.  

Articole similare

Incalzirea prin pardoseala

Dan Mazilu

Casa P + 2E 2809

RL online

Geamuri termoizolante si preturi mai mici la intretinere

Elena Virlan

Lasă un comentariu