Image default
Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

ThermoPro Plus, noua gama de usi de intrare cu protectie de la Hörmann

Usile de intrare in locuinta ThermoPro Plus ating un coeficient de transfer termic (coeficientul U) de pâna la 0,8 W/(m2K) economisind astfel energie in mod sustenabil.

Secretul termoizolatiei exceptionale il reprezinta dotarile noii usi de intrare in locuinta. Usile ThermoPro Plus dispun de un blat din otel cu o grosime de 65 mm, umplut cu spuma poliuretanica. Un toc de aluminiu cu un nivel triplu de etansare precum si o vitrare termoizolanta in triplu strat garanteaza economisirea suplimentara a energiei. Datorita profilului ramei canatului care este din material compozit, blatul usii este rezistent mai mult timp.

Gama ThermoPro Plus este dotata, din fabricatie, cu sistemul de protectie anti-efractie oferit de incuietoarea multipunct iar, optional, poate fi echipata cu elementele suplimentare de siguranta RC2. Un alt element de siguranta este si vitrarea izolatoare securizata in triplu strat, disponibila doar la Hörmann, care elimina riscul de accidentare prin taiere in cazul spargerii geamului. De asemenea, usile sunt echipate standard cu un sistem Softlock de inchidere silentioasa.

Usile de intrare in locuinta ThermoPro Plus, disponibile in zece culori preferentiale si patru texturi tip Decograin, sunt disponibile incepând cu pretul de 1.185 Euro (pret orientativ) si au blat cu aspect coplanar, atât la exterior cât si la interior. Astfel, usile de intrare in locuinta se armonizeaza usor cu usile din interiorul casei.

Pentru usile de intrare in locuinta amplasate in apropierea portilor de garaj Hörmann propune solutiile asortate, doua dintre modelele usilor de intrare in locuinta ThermoPro Plus fiind disponibile in varianta identica cu usa sectionala de garaj cu striatie M, prevazute optional cu elemente laterale si oberlihturi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole similare

Căsuţe de lux realizate din containere reciclate

Elena Virlan

Terenuri in Bucuresti pentru Prima Casa 2

Cristina Tamas

CASA NADIA

RL online

Lasă un comentariu