Image default
Home

That’s a wrap! Idei pentru impachetarea cadourilor

Impachetarea cadourile depinde, in primul rand, de creativitatea celui care le ofera. In al doilea rand, materialele si decoratiunile folosite pot diferi in functie de ocazie, de destinatar, de la un sezon la altul sau de bugetul fiecaruia. Intr-adevar, exista si boutique-uri specializate in „infrumusetarea” cadourilor, insa si tu te poti ocupa de acest lucru fara prea mari eforturi. Ai nevoie de putin timp, vointa si indemanare.

De ce „ingrediente” avem nevoie? Hartia este prima pe lista noastra. Simpla, colorata, decorativa, cu diferite imprimeuri si insertii – catifeaua este prima care imi vine in minte- lucioasa sau mata, hartia este cel mai utilizat material deoarece este usor de folosit si se preteaza aproape pentru orice tip de cadou. Aceasta se aplica, de obicei, peste o cutie/cutiuta in interiorul careia se afla cadoul propriu-zis. Hartia de ziar, paginile dintr-o carte veche sau colorata, de copii, hartile pe care nu le mai folositi, pot fi, de asemenea, intrebuintate in acest scop.

Materialele textile, batistele sau chiar camasile, sunt si ele pe lista ideilor creative pentru impachetarea cadourilor. In felul acesta iti vei suprinde prietenii, colegii sau parintii cu un cadou inedit pe care cu greu vor dori sa il desfaca.

Acum urmeaza partea migaloasa, in sensul ca suprafata cadoului poate fi „ornata” cu te miri ce decoratiuni. Cateva exemple sunt crengutele de brad, frunzele, florile sau chiar crengutele cu fructe, precum macesele sau catina. Funditele sunt, fara niciun dubiu, cele mai recunoscute si dorite accesorii pentru un cadou. Avand forme, culori si dimensiuni diferite, funditele schimba instantaneu imaginea oricarui produs, in bine, evident.

De asemenea, oricare alt accesoriu pe care il considerati reprezentativ pentru persoana in cauza, poate fi aplicat. In felul acesta, cadoul va fi ultra-personalizat. Fluturi, buburuze, bijuterii, etc., sunt doar cateva exemple.

 

 

Articole similare

Ce tip de usa ti se potriveste?

Elena Virlan

9 common mistakes made by a novice gardener

RL online

Cum montam o usa cu ajutorul spumei poliuretanice

casamea.ro

Lasă un comentariu