Image default
Amenajari Exterioare

Terasa, beciul si piscina – locurile unde trebuie sa folosesti produse de impermeabilizare

Specialistii Sika iti recomanda sa optezi pentru un astfel de produs mai ales in zonele in care betonul intra in contact direct cu apa. Asa ca, daca nu vrei ca terasa sau balconul casei tale sa se crape sau sa iti creeze alte probleme de-a lungul timpului, ar trebui sa alegi un mortar de impermeabilizare, solutia ideala in acest sens fiind SikaTop Seal-107. Nu uita ca il poti folosi si pentru constructia beciului, a fundatiei, a rezervoarelor de apa si chiar a piscinelor.

SikaTop Seal-107 este un mortar bicomponent gata de utilizare, cu modul de elasticitate redus pe baza de ciment modificat cu polimeri sintetici speciali si microsilice. Produsul recomandat este folosit pentru protectia suprafetelor din beton impotriva patrunderii apei si a umezelii, dar si pentru cresterea rezistentei acestor structuri. In plus, SikaTop Seal-107 are componentele predozate, ceea ce elimina erorile la  amestecare. Solutia propusa de specialistii Sika se aplica direct pe suprafata suport in doua straturi succesive sau introducand intre acestea o plasa de armare.

Atentie insa ca stratul suport trebuie sa fie pregatit corespunzator prin spalare cu jet de apa sub presiune si nu trebuie sa aiba fisuri. In plus, acesta nu trebuie sa prezinte urme de contaminari, particule desprinse, uleiuri sau grasimi.

Dincolo de tratarea betonului, trebuie sa stii ca SikaTop Seal-107 poate fi folosit si pentru suprafetele din piatra, caramida sau metal, asigurand, de asemenea, o impermeabilizare eficienta.

SikaTop Seal-107 poate fi gasit in retelele DIY partenere, Ambient, Artsani, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage. Pentru mai multe detalii despre solutiile Sika special create pentru impermeabilizari, dar si despre alte produse, viziteaza www.sika.ro.

Articole similare

Albastrul, culoarea ideala pentru biroul de acasa

Elena Virlan

10 bai diafane pentru refugiu si relaxare

Elena Virlan

Lalele, miresme si soare in Brasov

Catalina Coca

Lasă un comentariu