Image default
Amenajare dormitor Practic

Tendintele anului 2010 pentru dormitor

Indiferent despre ce domeniu vorbim, ne dorim mai mult, cele mai noi plasme, cele mai noi gadgeturi, cele mai moderne haine si accesorii si cele mai actuale piese de mobilier. De multe ori punem prea mult accent pe ceea ce este vizibil…

Uitam ca dormitorul, chiar daca este un spatiu intim, pe care-l ascundem de privirile musafirilor, este locul unde ne incarcam bateriile, este spatiul de relaxare care ar trebui sa corespunda personalitatii fiecaruia.

Pentru ca este cam greu sa schimbi mobila in fiecare an, sunt cateva trucuri care va ajuta sa schimbati fata incaperii si sa transformati dormitorul dintr-un loc demodat intr-unul la moda.

Incepeti cu peretii!
Combinatiile de succes din acest an vor fi verde-galben, gri-mov. Jucati-va cu culorile, verdele calmeaza, relaxeaza, imbie la reverie, in timp ce galbenul, culoarea oamenilor de afaceri, stimuleaza sistemul nervos contribuind la o purificare a corpului.

Schimbati perdeaua si draperiile cu unele vesele!
Accentele florale si formele geometrice nu vor disparea nici in 2010.
Atentie, nu abuzati! Prea multe textile cu imprimeuri florale pot obosi ochiul!

Mobilierul rustic, vintage, clasic, poate fi readus la viata foarte simplu apeland la cateva accente moderne sau reconditionandu-l chiar dumneavoastra. Daca nu va simtiti in stare, puteti apela la un specialist.

Tendintele anului 2010 pentru

LIVINGDORMITORBAIEBUCATARIECAMERA COPILULUI

Articole similare

O baie gandita in perspectiva

Elena Virlan

25 de idei pentru a-ti introduce bicicleta in decor!

Alexandra Petraru

Dormitor in haine de primavara

Elena Virlan

Lasă un comentariu