Image default
Amenajare camera copilului Practic

Tendintele anului 2010 pentru camera copilului

Este locul unde isi petrece cel mai mult timp, spatiul unde doarme, se joaca, studiaza mai tarziu cand merge la gradi sau la scoala.

Prin urmare, trebuie sa-i cream un loc adecvat unde sa se poata desfasura. Fiecare moment este important pentru dezvoltarea si educatia lui. Joaca este o modalitate prin care afla raspunsul la multe intrebari. Asadar, trebuie sa imbinam utilul cu placutul.

Pentru 2010, designerii ne propun ambiente colorate pentru ca universul copiilor se scalda in tonuri deschise, calduroase, si in confort.

Daca sunteti parintii a doi prichindei, cea mai buna solutie este sa amenajati o camera pentru amandoi, pentru ca in felul acesta invata sa-si imparta lucrurile. Paturile suspendate reprezinta unul dintre raspunsuri; impreuna si in acelasi timp separati, cei doi nu se vor ciondani pentru locul de la margine.

Trebuie sa fiti practici si sa ganditi in perspectiva problema; copiii cresc repede, iar asta ar insemna ca pentru fiecare etapa sa schimbati mobilierul, dar daca ati opta de la inceput pentru piese rezistente si confortabile, ati reduce costurile in mod considerabil.

In fiecare an apare ceva nou, nevoile copiilor devin altele, de aceea, cred ca baza poate ramane neschimbata pentru o vreme. Folositi-va de accesorii, culori si motive geometrice pentru a crea o atmosfera moderna!

Nu neglijati spatiile de depozitare!
Copiii sunt surprinzator de atasati de obiectele lor, cu greu se despart de o jucarie veche pe care nu au mai folosit-o de mult timp. Rafturi pe pereti, cutii pentru depozitat si o podea libera le vor asigura confortul si spatiul de joaca de care au nevoie.

Domnisoarele sunt atrase de culoarea roz; o lenjerie, o pernuta sau un covoras, obiecte de care mai tarziu va puteti debarasa cu usurinta, fara sa pierdeti prea mult din investitie, sunt modalitati de a inviora incaperea!

Tendintele anului 2010 pentru

LIVINGDORMITORBAIEBUCATARIECAMERA COPILULUI

Articole similare

Transformarea unei terase

Elena Turcu

Bugetul pentru renovare

Dan Mazilu

Baile anului 2012

Catalina Coca

Lasă un comentariu