Image default
Amenajare bucatarie Practic

Tendintele anului 2010 pentru bucatarie

Totul se petrece pe fuga, nu mai avem timp de petrecut in bucatarie, de gatit, preferam fast-food-urile, mancarea semipreparata.

Bucataria a devenit un loc unde cu greu pasim, poate doar la sfarsit de saptamana luam masa cu familia sau apropiatii.

Dar cu toate acestea, dorim sa detinem controlul spatiului, sa avem totul la indemana. Din stilul nostru de viata se formeaza trendul. Firmele de profil se adapteaza cerintelor si nevoilor individului, consumatorului.

Poate din cauza lipsei de timp uitam de activitatile ce ar putea sa ne relaxeze, de aceea, revigorarea bucatariei nu este pe lista de prioritati. 

Anul 2010 ne imbie sa revenim la un ritm de viata sanatos, sa ne bucuram de preparate culinare facute in propria bucatarie si de un timp de calitate alaturi de cei dragi.

Slava Domnului, tehnologia evolueaza cu viteza luminii. In China exista deja roboti care iti usureaza activitatea in gospodarie, deci nu ar trebui sa ne surprinda masinile de spalat, cuptoarele de gatit cu abur, aparatura care consuma putina energie electrica si apa. Tot ce am enumerat pana acum sunt produse deja disponibile pe piata romaneasca.

Dar toate aceste lucruri nu vor arata bine fara un mobilier corespunzator. De aceea, mai mult ca niciodata trebuie sa ne dorim un centru social. O bucatarie care sa se incadreze in trendul 2010 trebuie sa contina mobilier moale, o canapea pe care sa iei micul dejun, culori care nu-i musai sa se potriveasca, dar care impreuna sa compuna un tot unitar.

Spatii largi, ferestre inalte si, de ce nu, un semineu sunt elementele cheie pentru a avea o bucatarie la moda in acest an. Bucataria trebuie sa fie tratata ca oricare alta camera. Elemente arhitecturale, textile, cu imprimeuri florale si geometrice, merita sa fie etalate in acest loc.

Si, nu in ultimul rand, nu trebuie sa trecem cu vederea durabilitatea si calitatea. Criza ne-a trezit la realitate, asadar sa fim inteligenti si sa investim in obiecte cu o durata de viata ridicata.

Tendintele anului 2010 pentru

LIVINGDORMITORBAIEBUCATARIECAMERA COPILULUI

Articole similare

Camera de copil amenajata la subsol

Elena Turcu

Masa de Craciun

Madalina Craciun

Baie noua intr-un apartament cu 3 camere

Elena Virlan

Lasă un comentariu