Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Tel Aviv: amenajare in tonuri neutre si accente muzicale

Tanarul proprietar, in varsta de 30 de ani, doctor si..burlac, si-a dorit dintotdeauna o locuinta care sa il reprezinte. De aceea, el a demarat procesul de renovare, avand o singura dorinta arzatoare. Pasionat de muzica, proprietarul si-a rezervat o camera intreaga pentru hobby-ul sau, pe care a decorat-o cu instrumente muzicale si cu accente de culoare la nivelul peretilor. Mobilierul minimalist, de culoare alba, este suficient pentru o singura persoana si foarte stylish.

Situat in Tel Aviv, apartamentul din imagini beneficiaza de o suprafata generoasa. In plus, ideea de spatiu si luminozitate este generata si de usile din sticla transparenta care permit o comunicare vizuala intre camere. Open-space-ul este deja un laitmotiv in locuintele moderne. Trecerea din bucatarie spre dining si living  se face si la nivelul mobilierului care continua in camera de servit masa cu o biblioteca la fel de minimalista precum restul amenajarii.

Din loc in loc, zarim si piese de mobilier cu aspect retro sau industrial care denota masculinitate. Restul accesoriilor sunt destul de simpliste si transmit ideea de ordine. In living apreciem fereastra ampla care permite luminii naturale sa patrunda in interior si nisa care salveaza foarte mult din spatiul disponibil. 

Sursa: www.decoist.com

Articole similare

Viata e mai frumoasa in amenajari pastelate!

Patricia Stroie

Stii sa apreciezi un birou la justa lui valoare? Iata cum se le alegi pe cele mai potrivite

comunicat de presa

Mix de traditii si pasiuni nemtesti

Ana-Maria Oancea

Lasă un comentariu