Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Te-ai plictisit de felul in care arata locuinta ta?

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa analizezi interiorul. Vezi ce trebuie readus la viata.

De cele mai multe ori, mobila este principalul vinovat, iar culorile fac un ambient sa para mult mai trist decat este in realitate.

Exact cum o haina, un stil vestimentar poate sa scoata in evidenta anumite atuuri sau din contra, sa ne dezavantajeze, la fel si piesele de mobilier, textilele si culorile pot transforma un camin intr-un loc rece sau primitor.

In unele cazuri, o simpla aplicare de vopsea pe pereti este suficienta pentru a aduce la viata interiorul unei locuinte.

Viziteaza magazinele cu mobila si accesorii, cumpara reviste de specialitate din care sa te inspiri, cauta pe net ultimele noutati, trendul in materie design interior!

Lumina. Corpurile de iluminat au evoluat si ele odata cu trecerea timpului, cu dezvoltarea stilurilor abordate in amenajarile interioare.

Alege forme de actualitate in zonele putin luminate, alege neoane cu lumina cat mai aproape de realitate!

Pardoseala, tapetul, chiuveta din baie sau bucatarie, cazile, toate sufera modificari de-a lungul anilor, nu mai sunt de actualitate. Din acest motiv, te poti confrunta cu un design trecut, batranesc, dar acest lucru nu inseamna ca nu poate fi salvat.

Inlocuieste covoarele decolorate cu unele vii, mai aproape de prezent, renunta la tapet! Daca nu vrei sa-l inlocuiesti, ai putea sa apelezi la vopsea.

Uneori, dezvaluirea unui perete afectat de trecerea timpului poate constitui un mare avantaj. O restaurare facuta ca la carte si cateva elemente de factura contemporana vor da o nota originala, moderna locuintei.

Pentru baie si bucatarie alege nuante naturale! Acestea vor fi in trend mult timp de aici inainte.

Poate ar fi mai bine sa reconditionezi mobilierul decat sa achizitionezi unul nou. In felul acesta vei economisi ceva banuti si, in plus, iti poti dezvolta latura artistica. Cum sa improvizezi si cum sa readuci la viata te invatam noi!

Viziteaza sectiunea video si vei vedea ca nu este chiar atat de greu!

Articole similare

Îți plac imprimeurile florale?

casamea.ro

Aragaz pe gaz sau unul electric? Despre avantaje, dezavantaje si costuri

casamea.ro

Locuinta de 44 mp, super-tehnologizata!

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu