Image default
LifeStyle Retete

Tarta cu ficatei si ciuperci

Ingrediente pentru blat:

• 1 ou

• 2-3 linguri smantana Lactag

• 100 gr margarina

• 300 gr faina

• sare

• 1-2 linguri apa rece

Ingrediente pentru umplutura:

• 300 gr ficatei de pui

• 1 conserva ciuperci

• 3 oua

• 100 gr cascaval Lactag ras

• 3 linguri ulei

• 1 ceapa

• sare

• piper

• cimbru macinat

• 1 ardei gras rosu

Timp de preparare: 60 minute

Grad de dificultate: usor

Numar portii: 6

Mod de preparare:

Cerneti faina intr-un castron. Puneti margarina taiata cubulete si sarea si amestecati. Puneti oul batut, smantana Lactag si framantati pana obtineti un aluat potrivit de tare, nelipicios. Daca este nevoie adaugati 1-2 linguri apa rece. Puneti aluatul la rece pentru 30 de minute. Curatati ceapa, tocati fin si caliti-o in uleiul incins. Adaugati ciupercile scuse si clatite.Caliti cateva minute, apoi adaugati ardeiul gras taiat julien si ficateii taiati cubuletemici. Lasati pana ficateii s-au albit bine, fara a se praji. Lasati sa se raceasca.

Apoi amestecati cu sare, piper, cimbru, ouale si cascavalul Lactag ras . Tapetati tava cu margarina si faina.

Intindeti aluatul de tarta ceva mai mare decat forma in care urmeaza a fi pusa. Intindeti foaia in tava, intepati-o cu o furculita din loc in loc, apoi turnati umplutura. Acoperiti cu bucatile de aluat ce trec peste forma. Dati la cuptor pana este gata si se aureste frumos.

Articole similare

Pentru copii: Periuta electrica de dinti – Sonicare for Kids de la Philips

comunicat de presa

Ioan Oratie, un pictor ce iubeste detaliile

Mariela Vanu

Chic Ville investeste 250.000 de euro in noul magazin din Bucuresti

comunicat de presa

Lasă un comentariu