Image default
Home

Tapetul – intrebuintari alternative

De foarte putine ori folosim tot tapetul cumparat atunci cand ne tapetam locuinta. Daca ai trecut cel putin o data printr-o astfel de experienta si nu te-ai indurat sa arunci resturile de tapet ramase, te felicitam pentru alegerea facuta si te indemnam sa scoti tapetul din dulap, deoarece ti-am pregatit cateva proiecte extrem de interesante.

Avantajul tapetului modern, autocolant, este dat de usurinta cu care il poti lipi atat pe pereti, cat si pe mobila. Masuta de cafea sau noptierea, de exemplu, pot primi o infatisare noua cu ajutorul unei singure fasii de tapet.

Poti folosi tapetul pentru o multime de alte piese de mobilier. Poti tapeta cu usurinta comodele, dulapurile pentru vesela, usile bibliotecii din living sau tablia patului din dormitor.

Daca vrei sa-ti intampini musafirii intr-un decor nou, inveselit, poti tapeta peretii interiori ai cuierului din hol, iar daca vrei sa reconditionezi usile vechi si uzate, le poti transforma cu ajutorul catorva role de tapet.

Nu doar peretii si piesele de mobilier merita imbracate in tapet. Poti folosi cu incredere o fasie de tapet pentru a realiza abajururi inedite pentru veioze, poti decora ramele oglinzilor, ale tablourilor sau chiar tavile cu care iti servesti musafirii.

Anumite modele de tapet sunt atat de frumoase incat le poti da intrebuintari artistice. Le poti folosi pentru a inrama fotografiile preferate si agata apoi pe pereti sau le poti expune pur si simplu, aducand un plus de culoare si originalitate casei tale.

In galeria de mai sus gasesti mai multe idei practice de utilizare a tapetului in proiecte casnice.

Articole similare

Secretul pentru case cu perspective unice catre natura

casamea.ro

Cum sa-ti construiesti un cinematograf acasa

Alexandra Petraru

10 idei simpatice de depozitare a prosoapelor intr-o baie rustica

Elena Virlan

Lasă un comentariu