Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Tapetul, finisaj cu rezultate surprinzatoare

Un perete zugravit chiar si intr-o culoare puternica nu va reusi sa aiba acelasi efect decorativ pe care il ofera un zid acoperit cu tapet. Nu mai vorbim de mesajul pe care-l poate transmite acesta. In cazul de fata, tapetul din colectia Fusion, de la Decora House, exprima ideea de prospetime, de calm, de stare de bine. Ce mai, de primavara insorita! Este extraordinar cum poti sa atribui unui perete rolul de punct focal al camerei, fara sa apelezi la elementele decorative clasice: tablouri, postere, corpuri de iluminat, mobilier. 

Combinatia cromatica roz-verde din imaginea alaturata se incadreaza intr-o nota vesela, chiar ludica. Dar asta nu inseamna ca este rezervata doar camerelor de copii. La fel de bine se potriveste intr-o sufragerie de apartament sau in incaperile intunecate, carora le imprima o nota de optimism. 

Daca, totusi, ti se pare ca tapetul este un finisaj greu de aplicat sau daca iti doresti un decor pe care sa-l schimbi des, mergi pe varianta draperiilor colorate, cu imprimeuri florale. Efectul de prospetime este garantat!

Material publicat in revista DOMUS, editia aprilie 2011

Articole similare

10 idei cool pentru un dining de primavara

Elena Virlan

Casa moderna in sudul Frantei

casamea.ro

IPE Cavalli

RL online

Lasă un comentariu