Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Tapet cu imprimeu floral pentru un decor reconfortant

Vrei sa schimbi atmosfera de acasa cu una proaspata, vesela, care sa te duca direct cu gandul la natura, la flori, la aerul cald de afara? Punctul de plecare il poate constitui chiar tapetul, de pilda cel cu motive florale sau vegetale.

Daca iti doresti sa redecorezi, dar fara a-ti transforma casa in santier, apeleaza cu incredere la tapet. Utilizarea acestuia este usoara si curata, presupunand doar rabdare, simt practic si indemanare. Produsele existente pe piata au diverse modele si texturi si sunt disponibile intr-o gama larga de culori. Prin urmare, poti realiza orice tip de amenajare iti doresti: moderna, eleganta, clasica, exotica, romantica etc. In plus, acest tip de finisaj nu se decoloreaza foarte usor, nu degaja miros si are o durata mare de viata, daca este aplicat corect si intretinut in mod corespunzator (un tapet de calitate rezista pana la 20 de ani).

Exista mai multe tipuri de tapet: din hartie semilavabila sau lavabila, din vinil sau din material textil. Tapetul din hartie este cel mai potrivit pentru a crea un decor vesel. Spre deosebire de acesta, cel din vinil rezista la murdarie si poate fi utilizat si in spatii umede, cum sunt baile si bucatariile. Tapetul din fibra de sticla asigura o rezistenta sporita suprafetelor pe care este aplicat, iar cel din materiale naturale (matase, lemn, bambus, scoici etc.) ofera multa eleganta.

Articole similare

Tapet in bucatarie? Cum il alegi?

Elena Virlan

Fara rosu de Craciun?

Elena Turcu

Armonizeaza-ti energia din locuinta

casamea.ro

Lasă un comentariu