Image default
Amenajare dormitor Practic

Tablia de pat – 5 modele originale

Cu toate astea, in timp, tablia patului poate fi schimbata si reinventata prin designul abordat si materialele folosite la realizarea ei.

Mai jos, 5 modele originale pe care va incurajam sa le adoptati:

1. O idee originala este aceea de a crea o rama foto in jurul tabliei. In acest caz, puteti folosi rame de la un tablou mai vechi (insa, acesta ar trebui sa fie destul de mare ca sa se potriveasca cu dimensiunile patului) sau puteti cumpara rame decorative de la magazinele de specialitate, pe care le aplicati pe o placa de furnir (pal) „imbracata” in material textil.

2. Aveti o tablie mult prea mica si simpla, lipsita de farmec? Acest lucru poate fi schimbat cu ajutorul tapetului. Fasii de tapet, rulate la fiecare capat, aplicate la o distanta de cativa centimetri intre ele, creeaza impresia unei tablii supra-dimensionale. In functie de modelul tapetului, va puteti „juca” din punct de vedere al culorilor si imprimeurilor.

3. O tablie simpla poate fi „updatata” cu accesoriul potrivit, cum ar fi o cuverta frumoasa (pled). Este o idee simpla, usor de pus in practica, in fiecare zi chiar, asta daca aveti chef si atatea cuverturi de schimbat.

4. O modalitate inedita de organizare a dormitorului este construirea unui perete despartitor, in spatele caruia sa se „ascunda” dressing-ul, dar care sa foloseasca si drept tablie. Decorat cu un imprimeu dragut de tapet, peretele devine piesa centrala din dormitor.

5. O tablie din lemn masiv este perfecta pentru o amenajare rustica. Secretul acestei tablii este acela ca ea ascunde o mica nisa unde va puteti pune seara bijuteriile sau ochelarii de citit.

Articole similare

Decor fresh ca o adiere de primavara

Oana Voicu

5 pasi pentru obtinerea unei bucatarii organizate

Elena Virlan

Bucatarie simultan deschisa si inchisa

Alexandra Petraru

Lasă un comentariu