Image default
Amenajari Interioare

Tabla de scris, un element de decor original

Ne-am obisnuit sa vedem table doar la scoala. Ei bine, un designer de interior a constatat ca acestea ar putea servi si acasa ca element de decor modern si atractiv. Trebuie sa recunoastem ca, intr-adevar, sunt originale si practice.

O redecorare a locuintei ar putea costa foarte mult. Introducand in decor un element cum este tabla, se va schimba complet atmosfera. Aceasta varianta iti ofera posibilitatea de e te exprima prin arta in fiecare zi, in timp ce singura cheltuiala va fi creta. In acest caz chiar este un avantaj sa ai aptitutini artistice (talent la desen).

Poti sa “finisezi” un intreg perete cu tabla sau doar sa acoperi cateva dulapuri din camera copilului. O masuta cu blat din tabla poate fi, de asemenea, o idee buna.

Acoperirea cu tabla a unuia dintre peretii bucatariei ii va oferi acestei incaperi un aer spectaculos. Poti lasa mesaje pentru cei dragi, poti scrie retete sau lista de cumparaturi pentru piata.

Revenind la aspectul practic, tabla este de un real folos atunci cand iti inveti copilul sa scrie, deoarece el/ea va avea un spatiu inepuizabil pentru a exersa. Interesant, nu?

Articole similare

Craciunul in stil Scandinav: monocrom si minimalist

Catalina Coca

Casuta in mijlocul naturii

Elena Virlan

10 modalitati inedite de depozitare a cartilor

Elena Virlan

Lasă un comentariu