Image default
Amenajari Exterioare

Suporturi haioase pentru grădini ludice

Cu siguranţă, în magazinele de profil vei găsi o gamă foarte variată de ghivece şi suporturi pentru plante. Însă dacă eşti o persoană cu simţul umorului şi îţi place ca această trăsătură de personalitate să se reflecte inclusiv în amenajarea grădinii, atunci cea mai indicată soluţie este să ţi le realizezi singur.

Vei vedea că avantajele sunt pe măsură. În primul rând, vei aduce o notă de originalitate grădinii, iar în al doilea rând, vei economisi bani pe care îi vei putea folosi în alte scopuri. Totodată, o activitate de tip bricolaj este relaxantă şi îţi permite să pui în practică cele mai haioase idei.

Pentru confecţionarea suporturilor pentru flori poţi folosi multe materiale şi obiecte pe care le ai deja prin magazie sau în jurul casei. Reciclarea obiectelor vechi e o soluţie numai bună de a-ţi atinge scopul: de la paleţi, butuci, scânduri, butoaie, umbrele, geamantane şi până la obiecte sanitare vechi. În plus, cu ajutorul acestor obiecte poţi da suporturilor orice formă îţi doreşti.

Iată câteva exemple:

Dacă ţi-am trezit interesul, accesează galeria foto. Vei descoperi şi alte tipuri de suporturi interesante şi haioase care te pot inspira în crearea unor suporturi amuzante pentru plantele preferate. Enjoy!

Sursa foto: www.topdreamer.com

Articole similare

Ponturi pentru gradina de vara

RL online

O curte interioara pentru o familie numeroasa

RL online

3 motive pentru care unei plante ii merge rau

Dan Mazilu

Lasă un comentariu