Image default
Amenajare gradina Amenajari Exterioare

Suport de lumanari transformat in ghiveci

Pentru activitatea de gradinarit modern pe care o propune Decoist.com ai nevoie de un suport de lumanari, pensula si vopsea pentru reconditionarea suportului, plante, pamant de flori, pietricele si folie de aluminiu.

Transformarea suportului de lumanari intr-un ghiveci de flori incepe cu vopsirea acestuia, fie in culorile pe care le-ai ales special pentru acest proiect, fie cu vopseaua ramasa de la ultima renovare. Poti sari peste aceasta etapa, dar noi credem ca o combinatie vesela de culori da mai mult farmec noului ghiveci.

In timp ce se usuca vopseaua poti pregati plantele, asezandu-le in pamant si invelindu-le in folii de aluminiu. Planteaza-le apoi in micile cavitati ale suportului din lemn, in care ai adaugat inainte putin pietris, pentru a inalta aranjamentul floral.

Desi plantele suculente si cactusii arata fermecator in noul ghiveci, poti alege multe tipuri de flori pe care sa le aliniezi in vechiul suport de lumanari. Aseaza ghiveciul original intr-un loc luminos din casa si bucura-te de privelistea pe care ti-o ofera.

 

Articole similare

Podul decorativ, un element de design inedit al gradinii

Elena Virlan

Cum aranjezi o terasa cu piscina?

Laura Ilica

Cum pozitionezi plantele in apartament

Elena Virlan

Lasă un comentariu