Image default
Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Sugestii de amenajare a holului de la intrare

Holul de la intrare merita toata atentia voastra, este ca o carte de vizita pentru orice proprietar. Tocmai de aceea, un hol amenajat chic, un hol organizat si curat este ceea ce va trebuie pentru a pastra o atmosfera „zen”.

Primul aspect ce trebuie luat in considerare este spatiul, adica marimea efectiva a holului de la intrare. Daca locuiti intr-un apartament normal, de cele mai multe ori ii este destinat o zona mica, in timp ce intr-o casa holul de la intrare este relativ spatios si va permite multe combinatii.

In functie de acest aspect, va alegeti si mobilierul. De exemplu, daca spatiul este generos puteti opta pentru o masuta cu doua scaune sau o bancuta cu un dulapior.

Compartimentarea este la fel de importanta. Alegeti mobilier multifunctional, cu cat mai multe sertare si functii „2 in 1”, cum ar fi o etajera „accesorizata” cu un cuier.

Optati pentru multe cosuri, cutii de depozitare pentru diverse maruntisuri: chei, acte, umbrele, palarii, esarfe etc. De asemenea, nu ar trebui sa va lipseasca o agenda cu un pix/creion, sau un suport pentru scrisori, plicuri, facturi pentru a le pastra in ordine.

In ceea ce priveste design-ul, holul de la intrare este foarte permisiv. In functie de preferintele fiecaruia puteti opta pentru culori neutre, pastelate sau pentru o pata de culoare, folosind culori „stridente”. Tapetul este si el o optiune deoarece exista o multime de imprimeuri dragute pe care le puteti folosi.

Articole similare

Trifoi alb sau peluza de gazon. Care se potriveste mai bine in gradina ta?

casamea.ro

Cum se face taierea unor portiuni din orhidee

RL online

Cum înfrumuseţăm faţada casei 2?

casamea.ro

Lasă un comentariu