Image default
LifeStyle Retete

Sufleu de sparanghel

Ingrediente:

– 500 g sparanghel

– 250 ml lapte degresat

– 8 oua de prepelita

– 3 linguri de ulei de susan

– 50 g faina

Sparanghelul se curata, se taie in bucati potrivite si se fierbe in apa clocotita. Cand s-a fiert se mixeaza in blender pana se obtine un piure. Separat, se prepara un sos din lapte si faina, se incorporeaza in piure-ul de sparanghel si se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma. Se toarna combinatia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor, la foc iute, pentru aproximativ 30 de minute.

Pofta buna!

Articole similare

Te gândești să îți cumperi un câine?

casamea.ro

Doteaza-ti bucataria cu o tigaie performanta

Elena Virlan

Spor la cumparaturi

Anca Ghiorghiu

Lasă un comentariu