Image default
LifeStyle Retete

Sufleu de conopida

Este o mancare satioasa si bogata in fibre, tocmai buna pentru cina.

Ingrediente:

– un vas de iena (mic-mare, cum aveti)
– jumatate de conopida/1 conopida (in functie de vas)
– 100 gr. unt topit
– 2 oua
– 100 ml lapte
– o lingura de faina (integrala)
– 50 gr.cascaval (parmezan)
– 50 gr. smantana

Mod de preparare

Se desface conopida si se opareste intr-o oala cu apa sarata. Dupa ce s-a inmuiat se scurge apa si se lasa la racit.

Intre timp se pune untul la topit, se adauga faina si se amesteca sa nu faca cocoloase, se adauga laptele, se amasteca in continuare, apoi galbenusurile unul cate unul, amestecand in continuare. Se formeaza o pasta mai groasa (nu foarte). Se lasa la racit.

Se adauga peste compozitie albusurile batute spuma.

In vasul de iena se aseaza conopida se pune peste ea compozitia parmezanul si cascavalul taiat in felii subtiri si lungi ( sa acopere cam tot).

Nu uitati sa presarati putina sare peste.

Apoi se baga la cuptor cam 20 min.

Se poate servi alaturi de peste la cuptor sau piept de pui la gratar.

A iesit per total 600g si 766 cal . Am impartit la 3 portii si da la 200 g cam 253 kcal

Sursa reteta: www.comunicpasiuni.ro

 

Articole similare

Mandarini Hotel din Barcelona

Elena Turcu

Ce faci cand ramai fara bagaje?

casamea.ro

Concert de zile mari: AMEDEO MINGHI și GABRIEL COTABIȚĂ, la Sala Palatului, pe 4 aprilie 2017

casamea.ro

Lasă un comentariu