Image default
LifeStyle

Studio Insign– singurul finalist din Romania la concursul „International Design & Architecture Awards 2012”

Viziunea Studio Insign este bazata pe creativitate si originalitate, deoarece orice interior trebuie sa fie impecabil decorat, indiferent de stilul abordat si indiferent daca este vorba de locuinte, restaurante, hoteluri sau cafenele.

Echipa de designeri si arhitecti de la Studio Insign, in colaborare directa cu Galeriile Noblesse, pune accentul pe unicitate si originalitate, pe reinventarea stilurilor si pe imbinarea armonioasa a lor, pentru a creea efecte deosebite. Personalizarea oricarei incaperi la un nivel inalt de profesionalism si sensibilitate transforma orice spatiu amenajat intr-un loc inedit, unde arta si designul se contopesc.

Si pentru ca orice competente remarcabile trebuie recunoscute si oficial, Studio Insign face parte de anul acesta, din cadrul asociatiei britanice internationale “International Design Society”, alaturi de alti membri atent selectati, in special designeri cu o vasta experienta in domeniu si cu portofolii de exceptie ( proiecte de lux, amenajari rezidentiale, de yachturi sau avioane private).

 In plus, Studio Insign este primul studio de design interior din Romania care, in urma unei analize riguroase a proiectelor realizate, a fost acceptat sa participe la competitia International Design & Architecture Awards 2012”, organizata la nivel mondial de catre International Design Society si revista britanica “Design et al”. Printre concurenti se afla studiouri de design renumite din Asia, Europa si Statele Unite, asadar concurenta este una acerba.

Proiecte Studio Insign finaliste la International Design & Architecture Awards 2012

Studio Insign face parte din selectia finala – “short-list”-  a competitiei International Design & Architecture Awards 2012 la doua categorii, “Hoteluri cu 50-200 de camere” si “Dormitor de lux”. ”Acceptarea noastra in cadrul International Design Society inseamna o recunoastere a muncii, valorii, a talentului, precum si a experientei noastre”, a declarat Loredana Preda, managing partener Studio Insign.

La categoria “Hoteluri cu 50-200 de camere”, proiectul selectat de catre membrii comisiei consta in amenajarea receptiei, lounge-ului si cafenelei unui hotel de patru stele care farmeca prin sentimentul de intimitate pe care il emana, dar si prin piesele unicat pe care designerii Studio Insign le-au creat special pentru acest interior. Proiectul denumit „Double Tree by Hilton” se incadreaza intr-un stil eclectic, atent studiat si redat pana la cele mai mici detalii. Conceptul atat de valoros are la baza produse, materiale, finisaje, idei pline de originalitate ale unei echipe in care competentele si diversitatea se imbina perfect.

Stilul eclectic este un stil actual, international, care combina in mod armonios elemente clasice reinterpretate cu elemente contemporane, intr-un concept unitar. Concurenta pentru faza finala a fost acerba, dar proiectul realizat de Studio Insign le-a facut o impresie foarte buna membrilor juriului, care au decis ca acesta merita sa mearga mai departe in concurs.

La categoria “Dormitor de lux” a fost apreciat conceptul original, cromatica si functionalitatea amenajarii unui dormitor din proiectul “Art Eclectic”,  in care nuantele pastelate si accesoriile rafinate se imbina armonios. Juriul a descris acest interior ca unul exclusivist si original, datorita finisajelor propuse si pieselor de mobilier atent selectionate ,  unde luxul se intalneste cu functionalul.

Toate proiectele incluse in faza finala a renumitei competitii, aflata deja la a treia editie,  vor fi supuse analizei atente a specialistilor internationali, dar si voturilor cititorilor revistei britanice “Design et al”sau potentialilor beneficiari. 

Articole similare

PENTRU O VIAȚĂ ACTIVĂ ȘI ARTICULAȚII SĂNĂTOASE

comunicat de presa

Concertul DestinNatie AdrianNaidin.ro va fi reluat pe 26 decembrie, la TNB, de la ora 17:30

casamea.ro

Scapa de alergiile provocate de detergenti

Elena Virlan

Lasă un comentariu