Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Stralucire si culoare intr-un apartament de burlac

Un proprietar exigent, cu gusturi rafinate. Un proiect complex si elaborat. Implicare, dedicare si atentie la detalii din partea designerului… Rezultatul nu putea fi decat un interior modern si sofisticat, care vorbeste despre personalitatea si stilul de viata ale celui care il locuieste.

Accesand pagina de web a celor de la Art Deco Zone, proprietarul acestui apartament si-a dat seama ca se regaseste in stilul designerilor si in amenajarile acestora, mai ales ca firma oferea servicii complete (proiectare, consiliere, executie de mobilier si accesorii). Asa a luat legatura cu designerul Irina Constantin, cu care a colaborat pana la finalul proiectului. A fost a alegere intuitiva si buna, Irina intelegandu-i perfect stilul de viata si gusturile in materie de design interior. E adevarat, discutiile de rigoare au fost detaliate, iar pe baza lor Irina si echipa ei au realizat un proiect de amenajare de tip 3D, pe care l-au adaptat din mers la cerintele beneficiarului.

Implicarea tanarului a fost pronuntata in faza de proiectare, cand a oferit cele mai multe detalii cu privire la decor. Ulterior, din lipsa de timp, a dat mana libera echipei de designeri pentru finalizarea proiectului. In principiu, si-a dorit o amenajare care sa inspire o atmosfera de burlac, cu finisaje lucioase si lucruri de foarte buna calitate. Designerii de la Art Deco Zone s-au ocupat de toate detaliile executiei, de la proiectul 3D pana la amenajarea completa – cu mobilier, tapet, tablouri, decoratiuni, accesorii pentru ferestre.

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu rezidential nou si are o pozitionare excelenta − foarte aproape de centrul orasului. De asemenea, se bucura de o suprafata generoasa, de aproape 100 de metri patrati, se compune din trei camere, doua bai si un balcon spatios. Un alt atu care trebuie mentionat este compartimentarea de tip decomandat. Tanarul proprietar a achizitionat apartamentul finisat si a preferat sa pastreze o parte din finisaje (parchet, tamplarie, placi ceramice etc.). Cum era si firesc, pentru ambientarea interiorului, a optat pentru o cromatica masculina (negru si gri), completata de accente elegante si pretioase (auriu, grena sau rosu).

Finisajele existente au fost pastrate in mare parte. Proiectul a inclus insa si cateva elemente noi, cum ar fi stucatura din living sau tavanele false, care ofera lumina indirecta.  

Beneficiarul a pus un mare accent pe calitate. Prin urmare, bucataria a fost dotata cu aparate electrocasnice foarte performante.

Un element inedit al decorului este masa de dining (care se imbina cu barul), executata pe comanda. Aceasta are un spatiu in care se pot expune diverse lucruri, de la pietre pana la decoratiuni.

In dormitorul matrimonial s-a mers pe negru, folosit in diferite tonuri si cu multe texturi (la tapetul de langa pat, noptiere, pat, aparat de aer conditionat). Piesa centrala a incaperii este patul, realizat din panouri de MDF si placat cu piele (la fel si noptierele). Initial, tetiera avea nasturi din inox, pe care Irina i-a inlocuit cu cristale Swarovski. De fapt, toate materialele folosite pentru aceasta amenajare sunt elegante si exclusiviste. Proprietarului ii plac foarte mult cristalele Swarovski, motiv pentru care acestea au fost aplicate pe mai multe suprafete: pe manerele noptierei, tetiera, oglinda etc.

Cu exceptia canapelei, achizitionata de proprietar, mobilierul din MDF a fost desenat si executat de Art Deco Zone.

In baia matrimoniala, o portiune din pardoseala a fost placata cu mozaic din metal, iar peretii au fost partial acoperiti cu placi de mozaic din inox. Obiectele sanitare au fost inlocuite cu altele de calitate superioara.  

Art Deco Zone – design interior all inclusive
www.artdecozone.ro
021.326.66.20
0753.084.801

Articole similare

5 modele impresionante de gresie – mozaic

Alexandra Petraru

Casa Mea – noiembrie 2010 online doar pe www.casamea.ro

RL online

Vitraliu, accesoriu la moda

Luana Ibacka

Lasă un comentariu