Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Stilul rustic isi dezvaluie frumusetea intr-o cabana din Montana, SUA

Casa din imagini poarte numele de Redux House si este situata in Montana, SUA. Este o constructie impresionanta care combina elemente rustice cu detalii moderne. Ferestrele ample din sticla confera o nota contemporana locuintei, piatra naturala si lemnul brut fiind cat se poate de traditionale.

La interior, tavanul inalt si grinzile indica o alta trasatura a stilului rustic si creeaza incaperi aerisite si spatioase. Cromatica neutra, in tonuri de gri, bej, alaturi de alb si negru uneste camerele la nivel vizual, fiind o alegere inspirata tinand cont de climatul racoros.

Fiind vorba de o cabana la munte, din decor nu ar fi putut lipsi semineul, astfel ca zarim doual in living si altul in dormitor. De fapt, living-ul este un open-space format dintr-o zona de relaxare cu canapele, fotolii si multe pleduri si textile pentru serile reci, dar si un mic dining, aflat in prelungirea sa. Exista foarte multe spatii de servire a mesei in aceasta casa, semn ca familia este fie numeroasa, fie organizeaza foarte des petreceri cu prietenii.

Astfel ca, in bucataria si ea spatioasa isi face aparitia o masa de dining foarte eleganta, pentru opt persoane, dar si un „coltisor” unde noi cu siguranta am servi micul-dejun. Este micut, intim si prietenos.

In bucatarie, mobilierul rustic contrasteaza in mod placut cu blatul industrial si electrocasnicele moderne, pastrand aceeasi cromatica „sobra”. Urmarind scara cu balustrada din sticla (detaliu modern) urcam la etaj unde gasim un dormitor si o baie amenajate tot in stil rustic.

 

Articole similare

Baia de serviciu

Laura Ilica

Imbinare reusita intre stilul clasic si cel modern

revista Planul Casei Mele

Rac 24 – 30 noiembrie

RL online

Lasă un comentariu