Image default
Home

Stil modern de aranjare a florilor in vaza

Iti trebuie putina indemanare si un ochi format spre ceea ce este frumos.

Prin exercitiu, insa, le poti dobandi pe amandoua.

Florile sunt frumoase oricum, in ghiveci, in vaze, in boluri umplute cu apa, in gradina, intr-o poienita, pe balcon, in jardiniere, naturale, artificiale sau uscate.

Designerul Shane Powers ne arata cum poti obtine niste aranjamente florale superbe in doar cateva minute.

Daca iti vine peste mana, la inceput poti sa copiezi pasii care trebuie urmati si tipurile de plante alese de specialist. In timp vei dori diversitate si vei incepe sa dai o nota personala, sa simti ce-i lipseste si sa completezi.

Poti miza pe repetitia unor forme si culori, precum si pe asimetrie.

Incepe prin pozitionarea mai multor vaze de aceeasi culoare si din acelasi material, dar in forme diferite, intr-un loc care iese usor in evidenta.

In fiecare dintre ele introdu diferite tipuri de flori (colorate, nemuritoare) si asociaza-le in functie de dimensiuni si de culori.

Acestea pot fi facute pentru a ramane in aceasta forma, grupate, dar la fel de bine vei putea sa le separi si sa le inserezi in diferite ambiente, incaperi.

Un alt aranjament simplu, ideal in special pentru ambientele cu tema acvatica, este bolul sau cilindrul umplut cu apa, in interiorul caruia cateva plantute si alge isi gasesc locul langa pietre decorative.

Efectul este maxim, iar eu sunt indragostita de acesta.

Articole similare

30 de idei creative de a utiliza borcanele

Elena Virlan

Trenduri actuale în materie de pardoseli din lemn

casamea.ro

4 functiuni noi ale borcanelor

Elena Turcu

Lasă un comentariu