Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Stil frantuzesc intr-o locuinta englezeasca

Vegetatia, inca verde, din gradina, anima cu delicatete interioarele de la parter, multumita ferestrelor largi „dezbracate” de textilele comune.

Siluetele arbustilor bine dezvotati se disting cu claritate din livingul alb, impodobit cu detalii metalice si forme rubensiene.

De altfel, in intreaga locuinta ne vom desfata privirea cu puritatea albului. Monotonia acestuia fiind sparta de forme si accente discrete de culoare, locuinta capatand viata si un aer romantic greu de neglijat.

Muluri, nise, mobilier cu forme senzuale la care se alatura tonuri pale de albastru, verde si roz.

Atmosfera romantica mai este redata si de materialele naturale, delicatetea lemnului, eleganta fierului forjat modelat cu migala asemenea unei dantele pretioase, precum si de corpurile de iluminat accesorizate cu cristale transparente si colorate.

Nicio incapere nu este privata de impozanta prezenta a semineului, acest element care numai privind-l si incalzeste spatiul in care este integrat.

Asa cum era de asteptat intr-o locuinta in stil fratuzesc, usile duble din lemn, prevazute cu geamuri, sunt nelipsite, la fel ca oglinzile si tesaturile fine cu imprimeuri florale sau scene surprinse din viata de la tara.

La fel de cuceritoare este si baia. Acelasi alb a pus stapanire pe incapere, insa, prezenta cazii sustinuta de picioarele masive, sculptate si a scaunului din lemn cu sezut din ratan indulcesc atomsfera.

Micile detalii colorate, precum florile proaspete si produsele de ingrijire, anima baia, personalizand spatiul.

Articole similare

Ansamblul Gloria

Costel Popa

Vila intr-un stil occidental, cald si placut

Roxana Girceag

Intareste-ti sistemul imunitar

RL online

Lasă un comentariu