Image default
LifeStyle Retete

Stelute cu nuci si migdale

Ingrediente:

3 albusuri
200 g zahar brun
200 g migdale macinate

200 g nuci macinate
2 lingurite scortisoara
esenta de migdale

Mod de preparare: Bate bine albusurile cu zaharul pana obtii o spuma tare si omogena (poti pastra pentru decor 3 linguri de albus pe care sa-l bati cu zahar pudra si sa-l pui la frigider). Inglobeaza in spuma de albus nucile, scortisoara, esenta de migdale si 150 g de migdale. Las-o la rece timp de 3 ore. Pe o hartie de copt presara cele 50 g de migdale ramase si intinde aluatul intr-o foaie groasa de 1 cm. Decupeaza din ea stelute, cu ajutorul unei forme speciale.

Sfat!
Inainte de a taia stelutele, inmoaie putin forma in apa. Nu uita sa o scurgi!

Articole similare

Ariston Thermo: 2 din 10 orase din Romania mai au sistem centralizat de incalzire

casamea.ro

“Aranjam casa” cu parchet prelucrat cu vopsele pe baza de apa ale grupului ICA

comunicat de presa

Chiuveta Polyedro, revolutia in design propusa de Franke

comunicat de presa

Lasă un comentariu