Image default
LifeStyle

Start la curatenia de primavara

Aerisirea temeinica a camerei este o conditie esentiala pentru eliminarea nu doar a mirosurilor neplacute, ci si a mirosurilor provenite de la produsele de curatat mobilierul, parchetul etc.
Curatarea jaluzelelor se face in functie de materialul din care sunt realizate. Pentru orice tip de jaluzele este contraindicata spalarea la masina de spalat rufe.
– Daca dispui de multe articole de imbracaminte, le vei pastra in ordine timp indelungat prin aranjarea lor pe categorii, in functie de: anotimp, frecventa cu care le utilizezi, materialele din care sunt confectionate, spatiul pe care il ocupa.
Firimiturile lasate timp indelungat pe jos sau in sertare pot constitui un pericol pentru bucatarie deoarece atrag gandacii. Asadar, scutura fiecare sertar si curata toate dulapurile de resturile alimentare.
– Pentru a asigura protectia mediului, separa gunoiul in functie de tipul acestuia: alimente, sticla, hartie etc.! Pentru ca mirosurile neplacute sa nu se instaleze rapid, aplica un odorizant conceput special pentru cosul de gunoi.

Articole similare

Ai nevoie de un aparat de ras electric? Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa il alegi pe cel mai bun

casamea.ro

Protectie optima impotriva insectelor

Elena Virlan

Sistem complet pentru bucatarie Neptun

Franke

Lasă un comentariu