Image default
LifeStyle Retete

Spumă de brânză cu căpşuni şi cireşe

Spuma de brânză cu căpşuni şi cireşe este un desert simplu şi rapid, potrivit pentru acest sezon deoarece avem la îndemână fructele necesare.

Ingrediente:

125 de g zahăr pudră

250 de g brânză de vaci

200 de ml frişcă lichidă

100 de g mascarpone

200 de g căpşuni

200 de g cireşe

Mod de preparare:
1. Brânza de vaci se amestecă împreună cu zahărul. Frişca lichidă se bate până se întăreşte şi se adaugă câte o lingură de mascarpone până se termină.
Se adaugă brânza cu zahărul şi se mai amestecă puţin. Se umplu 6 pahare mici treisferturi cu spuma de brânză, apoi se pun căpşunile spălate, curăţate, uscate şi tăiate în două, deasupra spumei. Şi cu o căpşună întreagă în mijloc. Sau cireşe fără sâmburi, spălate şi uscate.
Se pudrează cu zahăr, dacă se doreşte.  

Reţetă preluată de pe www.culinar.ro

Articole similare

Iulia Gosea, laureata la Oscarul Romanesc pentru Excelenta

comunicat de presa

WIRQUIN Romania exporta produse si accesorii sanitare in intreaga Europa

comunicat de presa

Broccoli, leguma care previne cancerul si opreste cresterea tumorilor

Alexandra Furnea

Lasă un comentariu