Image default
LifeStyle

Sportul nu este o pedeapsa

Blum spune ca sportul ar trebui sa fie “ca pe o oportunitate, nu ca pe o pedeapsa“.

Fa numai activitatile care iti fac placere ca sa vezi rezultate. Gradinarit, dansuri sau plimbari“, sfatuieste ea.

Dieta lui Blum are totusi cateva interdictii: laptele pasteurizat, soia, faina alba si apa imbuteliata in sticle de plastic. Un lucru neobisnuit pe care il recomanda este folosirea un filtru de apa la dus, pentru ca “absorbim la fel de multe chimicale prin piele cate absorbim oral”.

Nutritionistul explica si cea mai favorabila perioada a anului pentru dieta. Nu incepe niciodata un regim de slabire in ianuarie: este prea frig si intunecat. Cele mai bune luni sunt aprilie si mai, cand salatele, legumele si fructele proaspete se gasesc din abundenta, iar zilele sunt mai lungi. Astfel, vei avea mai multe sanse de succes.

Sfatul final al lui Blum: Stabileste-ti un motto personal si repeta-l de fiecare data cand esti agitata. Poate fi foarte simplu, precum ‘Sunt mai puternica decat cred’. Mintea si corpul tau vor incepe sa creada toata cuvintele calde, pline de dragoste pe care le adresezi. Capul sus si aminteste-ti ca tu detii controlul. Vei reusi pana la urma ceea ce ti-ai propus“.

Articole similare

Cu statiile de calcat de inalta presiune Tefal lucrezi mai putin si te bucuri mai mult de familia ta!

casamea.ro

Afla care sunt castigatorii concursului “Castiga un cos de bunatati pentru animalutul tau drag!”

RL online

ARCUB se alătură Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști” cu unul dintre cele mai apreciate spectacole de teatru, ”Idolul și Ion Anapoda”

comunicat de presa

Lasă un comentariu