Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Spatii luminoase si versatile intr-un apartament cu doua camere

Acest apartament cu doua camere din Suedia reprezinta un exemplu de spatiu amplu decorat in stil contemporan. Incaperile sunt amenajate distinct, insa imaginea de ansamblu este unitara datorita materialelor, texturilor si culorilor care le leaga.

Dupa cum puteti observa si din imagini, schema cromatica se compune din mai multe nuante de gri, mov si culori de pamant. Utilizarea nonculorii alb ajuta lumina sa se reflecte din orice unghi. Datorita procentului mare de alb, ati putea crede ca designul acestei locuinte este steril, insa la o privire mai atenta veti remarca faptul ca albul ofera luminozitate si profunzime. Infuzia de culori (diverse nuante de mov si gri, maro, galben etc.) contribuie la crearea unui spatiu plin de viata.

Zona de divertisment a livingului a fost decorata cu vaze de diverse forme si dimensiuni. In schimb, decorul dormitoarelor prinde contur cu ajutorul corpurilor de iluminat elegante (lustre, veioze, lampi etc.) si textilelor. Bucataria este mai saraca in culori, suprafetele albe (finisajele) fiind completate de cele din otel inoxidabil (aparatele electrocasnice). Avand foarte putine obiecte la vedere, aceasta functiune se remarca prin aspectul curat si ordonat.

Apartamentul beneficiaza de o terasa generoasa, unde proprietarii pot lua oricand o gura de aer proaspat. Mobilierul din impletitura da tonul amenajarii. Textilele sunt alese intr-o nuanta placuta de lavanda, combinata cu diverse tonuri de gri si albastru subtil, pentru a induce un sentiment placut de liniste si calm.

Articole similare

Arhitectura exclusivista

Costel Popa

5 idei de cadouri “eco” pentru sarbatorile de iarna

Alexandra Petraru

Piesele de colectie – decoratiuni veritabile in orice locuinta

Catalina Coca

Lasă un comentariu