Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Spatii de lucru moderne si confortabile

Acesta va reprezenta un loc minunat de studiu pentru cel mic si de asemenea spatiul tau care iti va aduce inspiratie, te va incarca de energie si iti va stimula creativitatea. Fii deschisa la combinatiile indraznete, chiar si atunci cand este vorba numai despre birou si orienteaza-te catre un look elegant, compartimentat intr-un mod inteligent. 

In ceea ce priveste tendintele mobilierului de birou, kika iti propune sa imbini liniile clasice, chiar vintage, cu mobilierul minimalist, iar rezultatul va fi unul spectaculos. Pentru luminozitate, alege nuante deschise pentru dulapuri si masa de birou, iar pentru confort, un scaun comod, alb, tip fotoliu. 

Pentru cel mic, te poti orienta catre mobilierul care ii asigura o pozitie ergonomica in timp ce isi face temele, asigurandu-i astfel o postura corecta a corpului. Cauta un scaun adaptat inaltimii lui, care sa ii mentina spatele drept, se va concentra si mai bine. In acelasi timp, opteaza in amenajarea biroului copilului pentru materialele cat mai naturale, vor da un plus de caldura camerei.      

Opteaza pentru rafturile atasate direct pe perete, sunt practice si pentru copii si atractive. In cazul in care este necesar un numar mai mare de spatii de depozitare, te poti juca cu formele, asezand rafturile si pe orizontala si pe verticala pe peretele din fata mesei de lucru. Acestea pot avea dimensiuni variate, pentru a crea o combinatie cat mai practica.

Acorda atentie detaliilor si personalizeaza incaperea cu accesorii in culori vii. O lampa de birou “jucausa”, cateva suporturi pentru hartii in nuante deschise, vor crea contraste placute si surprinzatoare. Cu siguranta, vei gasi idei ingenioase pentru depozitarea lucrurilor necesare intr-un birou. Amplaseaza-le la indemana, atat in biroul tau cat si al copilului, astfel incat, in momentul in care aveti nevoie de ceva, accesul sa fie usor si sa nu fiti sustrasi de la lucru.  

Pentru un plus de confort, nu uita de plantele decorative, vor infrumuseta si vor da un plus de caldura spatiului. Multa inspiratie la lucru!

Ca sa fiti la curent cu trendurile de design kika va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO

Articole similare

Anul 2012 vine cu noi tendinte in interioarele locuintelor noastre

Ion Diamandi

Regulament Concurs

RL online

AC6229 – aspiratorul de mana portabil oferit de www.casamea.ro

RL online

Lasă un comentariu