Image default
Practic

Spatii de depozitare creative pentru zone diferite din casa

Sa incepem cu holul de la intrare. Aici lucrurile care necesita organizare si depozitare sunt pantofii, gecile, palariile si umbrelele, dar si lucruri mai marunte precum cheile de la casa/masina sau facturile de utilitati. In functie de suprafata holului, puteti opta pentru un dressing cu bancute, un cuier cu multe agatatori sau o comoda cu rafturi deschise. Un panou din spuma sau magnetic poate fi ideal pentru pastrarea cheilor sau a „post-it”-urilor mereu la vedere.

In bucatarie, un mobilier „generos” te scapa de grija spatiilor de depozitare, insa tot acolo puteti pastra accesoriile si mancarea patrupedului vostru intr-un dulapior colorat care sa se integreze usor cu stilul de amenajare al interiorului.

Garajul este un spatiu multifunctional. In afara de parcarea masinii in siguranta si depozitarea uneltelor de gradinarit, garajul poate „adaposti”, in lipsa unei camere speciale, si o zona dedicata treburilor casnice, asa numita „laundry room”. Pe langa masina de spalat, aveti nevoie de multe cosuri pentru sortarea hainelor, de o masa de calcat, dar mai ales de spatii de depozitare pentru organizarea „maruntisurilor”. Un corp suspendat de mobilier este solutia ideala deoarece il puteti monta in imediata apropiere a zonei de lucru.

In dormitor, o tablie de pat supradimensionata si multifunctionala va aduce extra spatii de depozitare, in timp ce pe unul dintre peretii din apropierea patului puteti monta cateva suporturi pentru revista si carti.

O nisa in perete este extrem de folositoare intr-o baie mica pentru a depozita produsele cosmetice sau pentru a tine locul unui dulapior de prim ajutor. Mascheaza zona cu o oglinda si astfel vei imbina utilul cu placutul.

Articole similare

10 bucatarii cu aspect industrial

Catalina Coca

Insule colorate pentru bucatarii vesele

Catalina Coca

Mai multe spatii de depozitare in dormitor

Mihaela Calin

Lasă un comentariu