Image default
LifeStyle

Spalarea si uscarea tesaturilor, o etapa importanta in curatenia de primavara

Odata cu sosirea primaverii constatam ca avem o multime de tesaturi, de la haine de iarna si pana la lenjerii si cuverturi de pat care trebuie curatate inainte de a le pune in dulap, dar si numeroase haine pe care dorim sa le improspatam pentru a le putea folosi in noul anotimp.

Tocmai de aceea, o masina de spalat rufe incapatoare si cu consumuri reduse ne va ajuta sa economisim atat timp, cat si bani. Producatorii ne pun la dispozitie masini de spalat rufe cu capacitate marita de 7 sau 8 kg, dar si foarte economice cand vine vorba de consumul de apa si energie. Consumul de energie poate fi cu 20% mai mic decat clasa A si chiar cu 30% mai redus decat clasa A, daca ne referim la modelele de 8 kg.

Timpul de spalare al diverselor programe poate fi un element important in alegerea celei mai potrivite masini de spalat rufe. Astfel, optiunea Speed poate reduce durata de spalare a programelor cu pana la 60%. Iar daca va grabiti cu adevarat, iar tesaturile au un grad redus de murdarie, puteti selecta programul superrapid de doar 15 minute.

Optiunile si programele speciale de spalare cum ar fi cel pentru lana, cele pentru tesaturi mixte sau geci sunt alte criterii dupa care va puteti ghida in alegerea masinii de spalat.

Si pentru ca in aceasta perioada se spala cantitati mari de tesaturi, ce poate mai util decat un uscator automat pentru rufe? Uitati de intinsul rufelor pe balcon sau de plansele incomode pentru uscarea tesaturilor.

Noile uscatoarele electrice de rufe sunt disponibile la capacitati mari, chiar si de 8 kg, cu consumuri reduse de energie. La ora actuala, pe piata din Romania exista cel mai eficient uscator de rufe din lume – cu un consum ce il plaseaza in clasa A-40%, adica un consum redus cu 40% fata de clasa A.

Articole similare

Ton, ton să gustăm

comunicat de presa

Castiga un trandafir de dulceata de la FamousRoses.eu

casamea.ro

Dulceata de trandafiri

de la cititori

Lasă un comentariu