Image default
Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Solutii simpatice si practice de amenajare a unei garsoniere

De cele mai multe ori, chiriasii si cuplurile tinere aleg sa locuiasca in apartamente mici. Solutia este foarte buna din punct de vedere economic, iar confortul poate fi asigurat printr-o amenajare inteligenta a spatiului.

Atunci cand e vorba de o garsoniera, lucrurile par ceva mai complicate, avand in vedere ca o singura camera trebuie sa integreze toate sau aproape toate functiunile. Dar solutii exista.

De exemplu, in apartamentul din imagini este o placere sa locuiesti. Interiorul reuneste 3 cerinte esentiale de amenajare a spatiilor mici: lumina naturala, culori deschise (si mult alb), compartimentare versatila.

Chiar daca amenajarea este realizata in regim open-space, zona de zi este separata de cea de noapte printr-un perete din gips-carton, care asigura intimitate, dar ocupa mai putin spatiu decat un perete obisnuit. Acest perete joaca si rolul de suport pentru tv, care, fiind de tip pivot, poate fi utilizat in ambele spatii, living si dormitor.

In living, in locul unui tablou, a fost montata o oglinda, care ajuta la amplificarea vizuala a spatiului. Mobilierul alb si modern mentine un aspect aerisit.

Daca locuiti intr-o garsoniera de aproximativ 25 de mp pe care urmeaza sa o amenajati, acest interior poate fi o buna sursa de inspiratie.

Sursa foto: www.homedit.com

Articole similare

Décor britanic stilizat

Laura Ilica

Locuinta inspirata din natura

Elena Virlan

Casa mare pe teren ingust

revista Planul Casei Mele

Lasă un comentariu